Hoe kom je af van mollen en ongedierte?

      Geen reacties op Hoe kom je af van mollen en ongedierte?

Uiteraard zit je niet te wachten op mollen, zilvervisjes, motten, muggen, spinnen en knaagdieren. Toch komen ze in Nederland vaker voor dan je denkt. Ze kunnen een hoop schade en overlast aanrichten, vandaar dat het beter is om ze te voorkomen. In dit artikel vertellen we jou meer over het voorkomen en bestrijden van mollen en ongedierte.

Het gevaar van mollen

Mollen op zichzelf zijn niet gevaar voor mensen. Waar mollen wel gevaarlijk voor kunnen zijn, is jouw tuin. Wanneer je te maken hebt met mollen in je tuin, kan er al snel veel schade ontstaan. Doordat mollen zich onder de grond verplaatsen, richten ze tijdens het voortbewegen veel schade aan. Ze maken tunnels, wat voor grondverzakkingen kan zorgen. Daarom is het beter om mollen te voorkomen. Dit kun je het beste doen met planten die onaangename geuren verspreiden. Maar er zijn ook andere manieren, waar we jou later meer over vertellen.

Daarnaast heb je natuurlijk nog ongedierte en knaagdieren, waar ook niemand op zit te wachten. Je hebt weinig zin om voor elk bestaand wezen, dat overlast aan jouw huis en tuin kan veroorzaken, bestrijdingsmiddelen te kopen. Maar waar ligt dan precies de oplossing?

De oplossing

De oplossing ligt bij ultrasone geluidstechnologie. Met deze geluidstechnologie worden er geluiden verspreid, die wij als mens niet kunnen horen maar die zeer irriterend zijn voor insecten, mollen en knaagdieren. Deze geluidstechnologie is de beste en meest diervriendelijke manier om dergelijke dieren te voorkomen / bestrijden. Meer weten over het verjagen van mollen en andere ongedierte? Neem dan een kijkje op mollenverjagers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.