De voordelen bij het gebruik van polsbandjes

De gekleurde siliconen polsbandjes die je tegenwoordig volop bij evenementen ziet, zijn items die sinds het begin van de 21ste eeuw mainstream zijn geworden. Ze werden eerst vooral met trendy tieners en later met grote sportpersoonlijkheden geassocieerd. Nu worden ze ook gebruikt om bijvoorbeeld de steun aan specifieke non-profitorganisaties, liefdadigheidsinstellingen en andere organisaties te tonen.

Polsbandjes zijn niet alleen discreet, comfortabel en trendy, maar zijn ook heel nuttig. We vertellen jou hieronder meer over de voordelen van het dragen van polsbandjes.

Patiënten polsbandjes

Een patiënt polsband wordt door alle patiënten gedragen die in het ziekenhuis worden opgenomen. Het bevat heel belangrijke patiëntgegevens die ervoor zorgt dat patiënten op de best manier geïdentificeerd en verzorgd kunnen worden.

Een veilige identificatie van patiënten in ziekenhuizen is tegenwoordig een uiterst belangrijke garantie voor zowel de instellingen als de patiënten zelf. Ziekenhuis Polsbandjes met gespecialiseerde ziekenhuis labels voorzien van nauwkeurige en leesbare details kunnen immers drastisch zorg fouten verminderen.

Er wordt soms zelfs een ‘kleur van veiligheid’ toegevoegd. Zo zou een ziekenhuis bijvoorbeeld de volgende kleurcodes toe kunnen passen: wit of doorzichtig enkel voor patiëntidentificatie, paars voor niet reanimeren, rood voor allergieën en geel voor een valrisico.

Evenement polsbandjes

Geen evenement is nu meer compleet zonder het uitdelen van een setje polsbandjes. Het bedrukken van polsbandjes voor evenementen dient hierbij niet alleen voor reclamedoeleinden, maar er zijn nog verschillende andere voordelen aan het gebruik ervan.

Polsbandjes zijn een populaire optie om personen dienovereenkomstig te scheiden. Als het bijvoorbeeld om een reünie of andere samenkomst gaat, dan kun je de individuen uit verschillende groepen op basis van de polsbandjes simpel selecteren.

Kleurrijke polsbandjes komen ook goed van pas tijdens sportevenementen voor scholen. Deze kleuren kunnen onder meer de verschillende groepen vertegenwoordigen die aan de sportdag deelnemen. Studenten voelen zo ook sneller een gevoel van eenheid wanneer ze dezelfde kleur polsbandjes dragen die hun team vertegenwoordigen.

Polsbandjes maken het ook zeer gemakkelijk om de mensen die op een specifiek evenement binnenkomen, zoals een concert of festival, te identificeren. Iedereen zonder polsbandje zou er gewoonweg niet aanwezig mogen zijn. Er bestaan zelfs polsbandjes waarin speciale chips zijn geplaatst, waardoor je de aanwezigheid van een persoon kunt traceren.

Het gebruik van polsbandjes voor evenementen is soms ook een geweldige manier om de menigte op een evenement in goede banen te leiden. Bovendien is het gemakkelijker om opnieuw aan een meerdaags festival of ander evenement deel te nemen als personen een identificatie polsbandje om hun handen hebben.

Anti muggen polsbandjes

Polsbandjes die zogenaamd steekmuggen afstoten, winnen aan populariteit bij alle consumenten die op zoek zijn naar een natuurlijk, waterdicht en minder rommelig alternatief voor een spray of lotion. Ze bevatten vaak natuurlijke producten zoals essentiële oliën. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rozemarijn, citroengras, geranium of zelfs de populaire citronella. Deze ingrediënten worden als een (vrijwel) risicoloos middel voor de mens of het milieu beschouwd.

Zo zie je maar weer, al deze verschillende soorten polsbandjes kunnen een uitstekend hulpmiddel voor tal van doelen zijn. Hun lage kosten, duurzaamheid en hoge mate van aanpasbaarheid maakt het niet alleen een heel nuttig artikel. Maar de combinatie met hun wenselijkheid en tijdloosheid maakt het ook tot een klassiek promotiemiddel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.